Dieren

Hoe de gans wist te ontsnappen van de agressieve adelaar is geniaal! Prachtig.

enter vogel

Foto van Lisa Bell

diclofenac sodium 50mg dosage gout De natuurfotograaf Lisa Bell was met haar familie op vakantie toen ze in Colombia een agressieve adelaar tegenkwam die op een gans aan het zitten was.

In een interview met CTV news deed Lisa haar verhaal. “Ik hoorde op een gegeven moment een hele hoop lawaai, dus ik dacht ik neem even een kijkje op de plek waar het vandaan komt. Toen ik op de plek arriveerde zag ik dat er een adelaar recht op een gans zat. Toen ik dit zag rende ik naar mijn huisje en pakte ik meteen mijn camera. Op het moment dat ik terug kwam waren de 2 gelukkig nog altijd op dezelfde plek en kon ik foto’s gaan maken. De Gans deed de hele tijd net of dat hij dood was en wanneer hij een kleine kans zag stond hij op en vloog hij ervan door. Ik ben erg blij dat ik dit zo goed heb kunnen vastleggen.

De prachtige foto’s zie je op de volgende pagina.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *