Ongelooflijk, Video's

Hij was bezig met het coveren van een liedje, maar toen zijn zusje achter de microfoon ging staan …..

Kenny Holland is de laatste tijd een van de meest besproken zangers in de muziekwereld. De video op de volgende pagina heeft op Facebook al meer dan 25 miljoen mensen bereikt en heeft nu bijna 200.000 subscribers op Youtube.

Nadat je het filmpje hebt aangeklikt zul je horen wat voor geweldige artiesten het zijn en snap je perfect waarom iedereen het er tegenwoordig over heeft. In het filmpje covert hij de liedjes: Can’t help falling in love en Over the rainbow. Hoe hij dit deed is echt onbeschrijfelijk.

Like onze pagina op Facebook voor meer van dit soort filmpjes!

[maxbutton id=”26″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *