Ongelooflijk

Er komen veranderingen bij Whatsapp, die niet zo leuk zijn…

whatsapp

 

Wie gebruikt Whatsapp in Nederland nu niet. Bijna iedereen die een smartphone heeft gebruikt deze app, het is ook niet voor niets de meest gebruikte app op telefoons. Het maakt niet uit wat je leeftijd is, iedereen heeft het en gebruikt het.

Maar wat opmerkelijk is en niet veel mensen weten is dat Facebook de eigenaar van Whatsapp is. Heel veel mensen zullen nu wel denken nou en??? Maar Facebook is een instelling die graag heel veel geld wilt verdienen, tegenwoordig profiteren ze al van de advertenties op Whatsapp. Maar ze willen meer, daarom gaan ze de gebruiksvoorwaarden voor Whatsapp veranderen.

Een van de voorwaarden is dat Whatsapp informatie en gegevens met Facebook gaat delen. Wil je dit tegen gaan? Kijk dan het volgende filmpje waar een paar jongens uitleggen hoe je dit tegen kunt gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *