Dieren

Buschauffeur neemt honden mee in de bus, omdat ze anders dood zouden gaan. Prachtig!

buschauffeur

Een Turkse buschauffeur uit het plaatsje Izmir is een ware held in zijn omgeving. De man neemt namelijk honden die op straat leven mee in zijn warme bus, dit doet hij omdat de honden op straat vergaan van de kou. Hij neemt dus iedere dag weer een andere hond of anderen honden mee in zijn bus. Gisteren avond zag hij een labrador in een bushokje schuilen tegen de wind en besloot hij om hem mee te nemen in zijn warme bus.

De buschauffeur zelf is er heel nuchter over. Hij vindt namelijk dat de dieren op straat niet vergeten mogen worden en dat hij liever een hond meeneemt dan een dierenhater. Hij maakt vaak genoeg mee dat er iemand de bus instapt en dan de hond ziet gewoon weer terug uitstapt. Dat maakt het weinig uit, want hij neemt liever een hond mee dan een akelig mens die niet van dieren houdt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *