Ongelooflijk, Video's

Dit is de beste opera zangeres ooit, maar dan trekt ze ineens haar jurk uit en staat iedereen voor stelt.

where can i buy Lyrica tablets

Met deze geweldige auditie  blaast Cristina Ramos de jury van Spaanse versie van Got Talent omver. Ze heeft een prachtige zwarte jurk aan en ze zingt een super mooi stukje opera. Ze raakt iedere noot, maar toch kan je zien dat nog niemand echt overtuigd is. Alleen wat niemand weet is dat Cristina nog een plannetje heeft waarmee ze hoopt dat ze de jury kan verbazen en zo de jury toch te overtuigen van haar talenten.

buy adalat la 30 online Dan lijkt er iets mis te gaan met de muziek, dat er iemand per ongeluk een ander liedje opzet. De jury denkt dat de auditie nu verstoord wordt, maar wat de jury niet weet is dat dit allemaal bij de show van Cristina hoort. De operamuziek stopt en Cristina trekt haar mooie zwarte jurk uit. Onder die jurk zat een rockjurkje en plots begint Cristina het nummer HIghway to Hell van de band AC/DC te zingen.

Wat er dan gebeurd in de zaal is ongelofelijk! In het filmpje op de volgende pagina is te zien wat er dan allemaal voor wel niet gebeurd. Hier wordt je spontaan weer vrolijk van!!

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *