Ongelooflijk

De man komt het podium op en begint te zingen. Maar als dit 12-jarige meisje begint? Niet te geloven!

12-jarige

De mensen die naar “Holland’s Got Talent” kijken zullen de naam Amira Willihagen al wel vaker hebben gehoord. Ze namelijk bekend geworden, omdat ze op jonge leeftijd al heel goed operaliederen kon zingen.

Het Nederlandse meisje komt uit Nijmegen en ze is dus bekend geworden om aan het programma Holland’s Got Talent” mee te doen.  We zijn inmiddels al een paar jaar verder en tegenwoordig heeft ze al twee albums, waarvan er een tot de gouden status is bekroond. In 2014 won ze ook de Giuseppe Sciaccaprijs  vanwege haar uitzonderlijke zangprestaties.

Het bijzonder dat een meisje op zo’n jonge leeftijd al zo ontzettend goed kan zingen. Bovendien is haar stem ook nog prachtig om te horen. In het filmpje hieronder is een duet te zien op het ‘Classics is Groot’ een concert in Zuid Afrika. Ze zingt dit duet met Patrizio Buanne en samen zingen ze de klassieker “O Sole Mio”.

Bekijk het filmpje op de volgende pagina en vergeet hem niet met jouw familie en vrienden te delen, want iedereen moet dit hartverwarmende filmpje toch gezien hebben!!

[maxbutton id=”17″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *