Ongelooflijk, Video's

300 Kilo wegende vrouw bevalt van een baby die 20 KILO weegt. Dit is echt ongelooflijk!

Een vrouw dat 300 kilo weegt, is bevallen van een kind van 20 kilo. Volgens West-Australische heralt is dit een van de grootste baby’s die ooit is geboren.

Niemand had gedacht dat de baby zo zwaar zou zijn. Het is de moeder gelukkig toch gelukt de 20 kilo wegende baby gezond op de wereld te laten komen. Het komt bijna nooit voor dat een kind bij zijn geboorte 20 kilo weegt en dan vervolgens ook nog blijft leven.

De alleenstaande moeder kreeg een chirurgische incisie in haar buik, om schade aan de baby, en haar eigen gezondheid te voorkomen.

De arts die het kind op de wereld heeft gebracht, dacht dat de vrouw moest bevallen van 3 of zelfs 4 baby’s. Toen hi j erachter kwam dat het maar 1 kind was, schrok hij zich rot.

De man heeft andere vrouwen behandeld die de ziekte obesitas hadden, maar deze bevalling zal hij waarschijnlijk nooit meer vergeten. De arts grapte dat hij wel een mooie carrière kan gaan hebben als rugbyspeler.

Hiervoor kwam de zwaarst geboren baby uit Zuid-Afrika. Hij was bij zijn geboorte 17,2 kg en werd 1839 geboren. Deze Afrikaanse jonge is uiteindelijk 2,28 meter lang geworden.

Voordat je onze website weer verlaat, zouden wij het leuk vinden dat je eerst nog even onze Facebook pagina liked hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *