Ongelooflijk

Heinz verbergt meer dan je denkt! Om deze 3 redenen moet je nooit meer Heinz tomaten ketchup kopen.

Het filmpje op de volgende pagina laat je een aantal redenen zien waarom het belangrijk is dat je moet oppassen met de consumptie van Heinz ketchup. Met name is de hoeveelheid die je consumeert belangrijk. In een aantal landen is de ketchup al verboden, daar mogen ze de ketchup niet meer verkopen. De reden daarvoor is, omdat er te weinig tomaat in zit en dus mag de ketchup niet meer gezien worden als tomaten ketchup.

Ketchup bevat namelijk bijna geen voedingswaren. Zo heeft de ketchup bijna geen voedingstoffen, geen mineralen, vezels, eiwitten of vitaminen. Overigens bevat het ook maar een kleine hoeveelheid tomatenpuree, met een heel laag gehalte aan lycopeen. Waar het dus eigenlijk op neer komt is dat ketchup bestaat uit; suiker, chemicaliën en genetisch gemodificeerde groentes.

Wat op lange termijn voor nog meer gezondheidsproblemen kan zorgen, is de hoeveelheid suiker die erin verwerkt is. Dit is een ernstig probleem, omdat de consumptie van grote hoeveelheden suiker zonder andere voedingsstoffen of vezels ervoor kan zorgen dat je bloedspiegel flink verhoogd wordt. Als laatste kan het er ook nog voor zorgen dat er schade aan je lever of alvleesklier wordt gebracht.

Bekijk het filmpje op de volgende pagina

[maxbutton id=”38″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *