Ongelooflijk, Video's

Wat deze stiefvader doet zorgt voor rillingen over je rug!!

In Thailand wachtte een stiefvader op zijn stiefzoon die terug van school kwam. Pongsak Sahaisuk zat op zijn motor toen de vijfjarige jongen zijn tel kunsten liet horen aan zijn stiefvader, alleen de jongen maakte een fout terwijl hij tot tien aan het tellen was. Voordat hij zich kon verbeteren sloeg zijn stiefvader hem al tegen de grond en kreeg daarna nog een flinke trap tegen zijn nek te verduren.

Het gehele incident is door een beveiligingscamera opgenomen. De nationale politie is nu druk bezig met het zoeken van de stiefvader die na het incident gevlucht is. Sinds het incident heeft het jongentje last van veel hoofdpijn.

Deel de post, zodat je aan iedereen laat weten dat dit echt niet kan!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *