Ongelooflijk, Video's

Vierjarig meisje redt het leven van haar moeder! Niet te geloven

kind

Een vierjarig meisje uit Groot-Brittannië redt haar moeder en krijgt een prijs van de politie. De moeder van het meisje injecteerde zich twee keer met een Epi-pen, alleen ze stopte nog steeds met ademen door een allergische aanval. Toen ze op de grond viel bleef het meisje heel rustig en ze wist precies wat ze moest doen.

Ze belde het alarmnummer van Groot-Brittannië, en kreeg een dokter aan de lijn waarvan het hele gesprek is opgenomen. De politie is heel erg te spreken over de heldhaftigheid van het meisje, want het had niet veel langer moeten duren of de moeder van het meisje had het niet overleefd. Het meisje heeft een prijs gekregen van de politie en is wereldberoemd geworden op het internet.

Vergeet trouwens niet onze Facebookpagina te liken! Ga naar virals online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *