Eten, Ongelooflijk, Video's

Opa vult een zwembad met 12000 liter cola en rijd er daarna met zijn auto in

granddad-fills-pool-with-12000-litres-of-coca-cola

Een opa vulde zijn zwembad op zijn boerderij met 12000 liter Coca Cola. Het duurde twee dagen en er waren 6000 flessen voor nodig om het zwembad vol te krijgen. Het kostte de 73-jarige man €8.314,27 om het experiment uit te voeren.

Toen het zwembad gevuld was en hij eindelijk klaar was voor het experiment. Deed hij het experiment eerst in het klein om te zien of er een chemische reactie was. Wanneer dat experiment mislukte, ging hij voor het tweede experiment en dat was in een zwembad rijden gevuld met 12000 liter cola. De reden was om te kijken of de roest van zijn auto af zou gaan.

Maar helaas reed hij net iets te snel en reed tegen de overkant van het zwembad aan waardoor de auto er niet helemaal in zakten. Wanneer hij de auto uit het zwembad trok met zijn tractor was al snel te zien dat de auto te veel schade had om te kunnen vaststellen of de auto nu roestvrij was.

In het filmpje hieronder zie je hoe de oude man zijn auto in de Coca Cola reed.

Op de volgende pagina zie je hoe de oude zijn auto er weer uit probeerde te trekken

[maxbutton id=”2″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *