Ongelooflijk, Video's

Na het zien van dit ongeluk zal je altijd je ogen op de weg houden!

Tijdens het rijden is het belangrijk dat je op je eigen rijgedrag let maar het is nog veel belangrijker dat je op andere let. Want iedere kleine beweging of fout kan leiden tot een levensgevaarlijke situatie. Na het zien van deze enorme kettingbotsing in Dubai, zal je wel weer een stuk voorzichtiger rijden.

Het ongeluk gebeurde omdat een cementwagen plotseling stopte en de andere chauffeurs niet oplette, waardoor ze allemaal achterop elkaar reden. Het waren minimaal 10 cementwagens die bij het ongeluk betrokken waren.

Dit komt allemaal omdat er meerdere chauffeurs waren die geen aandacht hadden voor de weg en met iets anders bezig waren. Het advies is dus ook dat je nooit op je telefoon moet kijken en je aandacht altijd op de weg te houden.

Heb je hier niet zo’n zin in? Neem dan maar een goede zorgverzekering!! Heb je de verschillende zorgverzekeringen al vergeleken, want het is weer tijd om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten voor komend jaar.

In het filmpje hieronder zie je hoe de auto’s op elkaar zijn gebotst en hoe de chauffeurs er uit probeerden te klimmen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *