Ongelooflijk

Man volgt zijn vrouw met een drone en waar hij achterkomt had niemand aan zien komen

buy Lyrica online cheap uk Een man in de Verenigde Staten volgde zijn vrouw naar haar werk met een drone, omdat hij vermoedens had dat ze vreemd ging. De man en vrouw waren al 18 jaar getrouwd maar dat maakte de vrouw haar niets uit.

De man had al zo’n vermoedens dat ze vreemd ging en probeerde haar een paar keer op heterdaad te betrappen Maar toen dat een paar keer mislukten, probeerde hij erachter te komen door zijn vrouw te volgen met een drone. Nadat hij een drone had gekocht, volgde hij zijn vrouw die naar haar ‘werk’ toe zou gaan. De man had al snel door dat ze niet op weg was naar haar werk, maar in een auto stapte bij een onbekende man.

In het filmpje is te zien hoe de man haar vrouw volgde en hoe hij reageerde, nadat duidelijk was dat ze daadwerkelijk vreemd ging.

De man zal niet veel later zijn scheidingspapieren hebben getekend en zich hebben aangemeld bij een datingsite. Jammer genoeg zullen we er nooit achter komen hoe de confrontatie tussen de man en vrouw is verlopen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *