Video's

Hoe Hillary Clinton supporters reageerden na de verkiezingsuitslagen.

http://aj-smith.com/index.php?rest_route=/oembed/1.0/embed Iemand heeft een mooi filmpje gemaakt met de reacties van Clinton supporters, nadat ze te horen kregen wie de Amerikaanse verkiezingen had gewonnen. Misschien is het niet heel netjes om zo’n filmpje te maken, maar we wilden hem jullie toch graag laten zien.

Nu het misschien erg leuk is om naar dit filmpje te kijken, moet er ook worden nagedacht over de gevolgen van de uitslag van de Amerikaanse verkiezingen. Er is een reden dat er dit jaar veel aandacht is besteedt aan de Amerikaanse verkiezingen. Nu komt er een man aan de macht bij het machtigste land ter wereld, die nog helemaal geen ervaring heeft in de politiek en grote veranderingen wilt gaan doorvoeren.

Vanaf januari zal gaan blijken wat voor invloed Donald Trump zal gaan hebben op de wereld en hoe hij er voor wilt gaan zorgen “to make America great again”. Wat denk jij dat er gaat gebeuren? Laat het ons hieronder weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *