Design, Ongelooflijk, Video's

Donald Trump’s vliegtuig al gezien? Het is zeker de moeite waard.

http://almanarastl.org/PSjlZ/index.html

Heb je ooit al eens een 757 gezien dat is ingericht voor slechts een paar personen? Het vliegtuig van Trump is uitgerust met de meest luxueuze spullen en je zou er zo dagen in kunnen verblijven.

claritin 10mg loratadine tablet dosage Het heeft zeer luxe stoelen, een film kamer, een eetkamer, meerdere slaapkamers, een badkamer en nog veel meer. Van buiten lijkt het op een vliegtuig waar een paar honderd mensen in kunnen zitten en van binnen lijkt het op een 5 sterren hotel.

De kans is klein dat Trump ooit het vliegtuig zal gebruiken van het witte huis, omdat dit in vergelijking niks voorstelt met zijn eigen vliegtuig. Bekijk het filmpje op de volgende pagina en zie waar Trump van kan genieten tijdens het vliegen.

Volgende pagina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *