Video's

Dit gebeurd er wanneer er witte vlekken op jouw nagels verschijnen

De meeste van ons maken ons schuldig aan het te vaak checken hoe het gaat met onze gezondheid. Je vind dat je er iets raars is aan jouw lichaam en je gaat Googelen wat de gevolgen er van kunnen zijn. Je leest op het internet de meest gruwelijke dingen en gaat er zelfs bijna vanuit dat je dood aan het gaan bent.

Om ervoor te zorgen dat je dit niet meer hoeft te ondergaan, wanneer je een witte vlek ziet op jouw nagel, vertellen wij jou alvast wat het betekent wanneer je dit ziet.

Je het ooit misschien gehoord dat er een rare chemische reactie plaatsvindt, wanneer er iets wits op jouw nagel verschijnt. Gelukkig is dit in bijna alle gevallen niet waar en is er een heel andere reden, waarom jouw nagel af en toe wat witter wordt op bepaalde plekken.

De witte plek op jouw nagel ontstaat, wanneer je jouw nagel tegen iets stoot. Het kan soms wel maanden duren, voordat de witte plek ook zichtbaar wordt, waardoor je vaak ook geen idee hebt, waar je de witte plek aan te danken hebt.

In de onderstaande video wordt dit nogmaals uitgelegd, maar dan in het Engels. Je hoeft je de volgende keer dus geen zorgen te maken en van alles op jouw nagel te smeren om ervoor te zorgen dat het over gaat!

Vergeet trouwens niet onze Facebookpagina te liken!!

[maxbutton id=”24″]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *