Ongelooflijk, Video's

Dit gebeurd er wanneer er een opslagplaats vol vuurwerk in brand vliegt! Bekijk het filmpje.

In het Russische stadje Blagoveshhensk is een vuurwerk opslagplaats volledig afgebrand. In de buurt vlogen vuurpijlen alle kanten op. De buurtbewoners schrokken zich een ongeluk toen ze uit het niets vuurpijlen door de lucht zagen vliegen en op hun huis zagen afkomen. Het was extra eng omdat er veel houten huizen in die buurt staan en niemand wist dat er iemand in de buurt heel veel vuurwerk in zijn huis had staan. Het was dus extra onverwacht en extra schrikken voor de buurtbewoners.

Er brak een enorme brand uit, de vlammen waren meters hoog en kilometers verder waren de rookpluimen nog te zien. Er waren dus ook 134 brandweermannen en 38 brandweerauto’s nodig om de brand onder controle te krijgen en uiteindelijk te blussen.

En zijn door de brand 3 brandweermannen lichtgewond geraakt. Op filmpjes is te zien hoe de brandweermannen hun leven op het spel zetten om de brand te kunnen blussen. Tijdens het blussen vliegen er honderden vuurpijlen en ander soort vuurwerk om hun oren. Het zijn nu dus de helden van de buurt en worden bedankt voor hun heldendaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *