Design, Ongelooflijk

Dit bejaardentehuis is zo mooi dat ik niet kan wachten tot dat ik 67 ben

http://qualityfirstcontractor.com/wp-json/oembed/1.0/embed?url=http://qualityfirstcontractor.com/2015/10/pella-window-bow/bow-window-2/ De meeste mensen zien er erg tegenop later te moeten gaan wonen in een bejaardentehuis. Er wonen veel te veel mensen en het lijkt ze niks iedere week bingo te moeten spelen.

Dit bejaardentehuis pakt het iets anders aan dan alle andere. Zo is hun locatie zeker uniek en zijn er veel verschillende soorten kamers, waar je wel een hele dag in kunt doorbrengen.

 

Het bejaardentehuis is gevestigd op een prachtige berg in Shizuoka (Japan)

bejaardentehuis

Takumi Ota

Het bejaardentehuis is gemaakt voor gehandicapte ouderen, heeft 5 kamers  en is gebouwd door de vorige eigenaar. Zoals te zien is in de afbeelding, heeft elke hut een andere hoogte en is de buitenkant volledig gemaakt van hout.

 

De ouderen kunnen tijdens het eten, genieten van prachtige uitzichten.

restaurant

Takumi Ota

In het restaurant wordt er alleen gebruik gemaakt van lokale ingrediënten. Iedereen mag hier tijdens de lunch komen eten, ze bezorgen maaltijden aan de ouderen in het huis en zelfs aan de ouderen die in hetzelfde dorp wonen.

 

Ze hebben zelfs de mogelijkheid hier lekker te gaan zwemmen

zwembad

Takumi Ota

Als je het nog niet hebt gezien is het zwembad toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Het bejaardentehuis heeft verder ook een kamer voor zijn gasten en een prachtige badkamer.

Wanneer je hiervoor in aanmerking wilt komen, zal je toch snel naar Shizuoka in Japan moeten verhuizen. Voor meer van dit soort berichten kun je je aanmelden voor onze Facebook pagina.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *