Lachen, Ongelooflijk, Video's

Boze vrouw bedreigt man met enorm mes nadat hij terug komt van een avondje stappen

De vrouw sprak in het openbaar haar man aan nadat hij heel de avond en nacht was weggebleven en zich flink had bezat. Het is alleen niet een gewoon gesprek, want de vrouw heeft een enorm mes in haar handen en bedreigt haar man hiermee.

Een voorbijganger filmt het hele incident. Het incident vond plaats in Bangkok, Thailand. Ze verteld hem dat ze de hele nacht rondjes aan het rijden was in de stad om hem te vinden. En toen ze hem gevonden had was ze niet van plan om hem te laten gaan.

Wanneer hij dichterbij komt richt de vrouw het mes op hem en beveelt hem om in de auto te gaan zitten. De reden dat de vrouw zo boos werd op haar man was, omdat ze erachter kwam dat hij vreemd was gegaan. Daarnaast zat hij dronken in een club en was hij bezig met het versieren van andere vrouwen.

Afbeelding komt van Exclusivepix media

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *