Dieren, Ongelooflijk

Bekijk de volledige afbeelding en zie hoeveel ongeboren puppy’s de moeder in haar buik heeft

Op deze prachtige afbeelding is te zien van hoeveel puppy’s deze moeder hond zwanger is. Ik heb geprobeerd ze allemaal te tellen, maar dat is toch lastiger dan gedacht. Volgens mij zijn het er in totaal 12.

Voor honden is het normaal dat ze tussen de 1 en 15 pups tegelijk kunnen krijgen. Hoe lang het heeft geduurd voordat alle pups er eenmaal uit waren, wil ik niet aan denken. Gelukkig is hier wel een prachtige foto van overgebleven.

Zie de foto hieronder. Wil je meer van dit soort posts? Like onze pagina dan nu op FACEBOOK! Virals Online

hond

Credit voor de afbeelding gaan naar: O’Mal Alaskan Malamutes 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *