Ongelooflijk

Hoeveel haar deze baby had na zijn geboorte is niet te geloven. Hij heeft nu al beter haar dan ik!

Andrea Rader had tijdens de zwangerschap een ongewone pijn en ging naar het ziekenhuis om de reden achter die pijn te weten komen. Omdat ze dacht dat er iets serieus mis zou kunnen zijn met de baby, vertrok ze meteen naar het ziekenhuis. Maar toen ze wist dat het slechts maagzuur was en hoorde dat het kwam door de baby omdat die een bos vol haar al had, ging dit nieuws helemaal viraal.

veel-haar-1

Michael Radar

Toen de baby geboren werd wisten de dokteren al heel snel dat het kind kerngezond was en alleen opmerkelijk veel haar had voor een net geboren baby. Voor de ouders was het een hele opluchting dat alles goed was met hun kind.

veel-haar-2

Michael Radar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *