Uncategorized

7 dingen die je nooit meer moet bestellen bij McDonald’s pag.2

4. Frisdrank

fris

Het maakt niet uit of je nu frisdrank drinkt in de Mac of in een ander restaurant. Van frisdrank moet je voortaan gewoon afblijven. In een normale cola zitten namelijk al bijna 150 calorieën en 40 gram suiker.

Sta je de volgende keer dus weer voor de keuze wat je te drinken wilt hebben bij jouw menu, dan kun je het beste gaan voor een spa blauw.

5. De milkshake

milkshake

Zoals je zou verwachten is de milkshake tijdens jouw bezoek ook niet de beste keuze. In een milkshake zitten al snel meer dan 400 calorieën en 70 gram suiker.

Misschien ook niet helemaal waar je op uit bent, wanneer je net op een dieet bent.

6. McFlurry

mcflurry

Om zo volledig mogelijk te zijn over de dingen die je maar beter niet kunt eten in de McDonald’s, hebben we de McFlurry er ook maar ingezet.

Dit lekkere toetje bevat maarliefst 640 calorieën, 22 gram vet en meer dan 90 gram suiker. Denk de volgende keer dus een tweede keer na of je echt wel zo trek hebt in een toetje.

7. Mcmuffin bacon en egg

ontbijt

Je kunt bij de Mac niet alleen terecht voor middag- of avondeten, maar ook voor ontbijt. Een van de dingen die je in de ochtend kunt bestellen is de Mcmuffin bacon en egg.

Ik denk niet dat veel mensen hier echt zin in hebben in de ochtend, maar mocht dit het geval zijn dan kun je toch echt beter voor iets anders kiezen.

Met deze maaltijd krijg je meer dan 500 calorieën binnen, 25 gram vet en 50 gram suiker. Houdt het misschien toch maar bij cornflakes in de ochtend.

Ga jij het niet volhouden nooit meer naar de Mac te gaan? Onthoudt dan dat de Mac ook vers fruit, yoghurt met musli en halfvolle melk verkoopt.

Mocht dit ook niet helemaal de bedoeling zijn, dan kun je het beste een ‘gewone’ hamburger nemen, zwarte koffie en een bananen smoothie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *